Младите левскари не се дадоха на УФА в дебюта на Райнов


Младите левскари не се дадоха на УФА в дебюта на Райнов
Снимка: Официален сайт на Левски

1364 0

Левски завърши 0:0 в проверка срещу руския елитен Уфа. Двубой, в който новото попълнение на "сините" Мартин Райнов направи неофициален дебют за тима. Проверката бе специално по желание на наставника Георги Дерменджиев, който искаше да даде шанс и на играчи, който имаха по-малко игрови минути.

Единствено Мартин Райнов, Станислав Костов и Жерсон Кабрал бяха потенциални титуляри към настоящия момент. Последните двама пропуснаха предната контрола заради контузии. Руснаците пък излязоха с основния състав, като залагат на девет от 11-те, с които започнаха преди 20 дни срещу "сините".

Първата част бе равностойна, като в 30' Мартин Петко изпусна страхотен шанс след добро взаимодействие преди това на Кабрал и Костов. Малко след това като по чудо нямаше гол във вратата на Кръстев, но Ивайло Найденов спаси удара, който отиваше над вратата.  В 59' Кротов се измъкна сам срещу Кръстев, но стреля в аут, а две минути по-късно Игбун стреля с глава в аут. Малко след това Николай кръстев бе заменен от Петър Иванов, а до попадения така и не се стигна.

В последните минути на двубоя на терена бяха 4 момчета родени след 2000 година - Мартин Д. Петков, Мартин П. Петков, Томислав Папазов и Петър Иванов. Утре "сините" ще изиграят поредната си контрола срещу сръбския Чукарички от 17:00.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички