Павел Колев: Левски стоеше по-добре от ЦСКА, титлата не е фикс идея


Павел Колев: Левски стоеше по-добре от ЦСКА, титлата не е фикс идея
Снимка: БГНЕС

3463 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев остана доволен от спечелените три точки срещу ЦСКА, но не и от показаната игра. "Сините" спечелих с 1:0. Доскорошният ръководител в БФС не пожела да коментира съдийството на Владимир Вълков, но според него не е повлиял генерално на крайния изход на двубоя.

"Днешната продукция не е качеството, което търсим, но в тези мачове най-важното са трите точки. Ние няма да нарушим традицията да не коментираме съдии. Не съм гледал повторенията на спорните положения. Този съдия се справи изненадващо добре предвид коментарите, които слушах преди срещата. В крайна сметка обаче не това е най-важното. Съдията не повлия генерално на мача. Левски стоеше по-добре от ЦСКА”, заяви Колев след мача.

"Една победа няма как да постави началото на възхода за Левски. Няма смисъл да внушаваме излишна еуфория. Дали можем да постигнем нещо повече от това, което имаме в момента - второ място, е много относително. Нямаме обаче за поставена цел шампионската титла. Отборът би могъл да играе и по-добре, но много неща трябва да се променят, за да се удовлетворят претенциите на феновете. Титлата в никакъв случай не е фикс идея. Тя е нещо естествено, което следва за всеки играч, който подпише с Левски. Първенството е такова и се развива по този начин, че предстои плейофна фаза”, каза още новият шеф на “Герена”.

Част от ключовите моменти по време на срещата между двата тима - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички