Боримиров: Титлата? Апетитът идва с яденето, но гледаме мач за мач


Боримиров: Титлата? Апетитът идва с яденето, но гледаме мач за мач
Снимка: БГНЕС

2231 0

Директорът на ДЮШ на Левски Даниел Боримиров потвърди казаното от треньора Георги Дерменджиев след победата над ЦСКА в първенството. Според него в клуба също трябва да мислят мач за мач и да не слагат титлата сред приоритетите, въпреки приближаването на 5 точки от върха, където е Лудогорец.

"За нас по-важна беше победата, като качество на игра има още какво да се желае. Важни са трите точки, от гледна точка на това, че бяхме по-назад в класирането. Бяхме по-добрият отбор, повече положения създадохме. За рефера ще се въздържа, и от него има какво да се желае", коментира Боримиров пред журналистите.

"Съжалявам, че не се възползвахме от численото си предимство за цяло полувреме. Титлата? Апетитът идва с яденето, но нека вървим мач за мач, на правилния път сме. Спокойствието, което ще внесе победата, ще позволи на Дерменджиев да работи по-спокойно и ще вдигне самочувствието на играчите", допълни "синята" легенда. "Васил Божков ще внесе финансова стабилност в клуба и след това ще бъде по-спокойно за работа", завърши Боримиров. Междувременно стана ясно, че в клуба чакат нов централен защитник. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички