Едвин Джеси коментира изгонването си в дербито с Левски


Едвин Джеси коментира изгонването си в дербито с Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2848 0

Отборът на ЦСКА загуби битката с Левски в най-голямото дерби в България. "Сините" се наложиха с 1:0 на националния стадион "Васил Левски", като до голяма степен помогна червеният картон на Едвин Джеси, който бе изгонен в края на първото полувреме за удар без топка срещу капитана на противника Иван Горанов.

"Не мисля по никакъв начин, че това е червен картон. Това е една голяма грешка от съдията. Това действие не е нещо, което заслужава подобен изход от ситуацията.

Да, не мисля, че трябва да има подобни действия на терена - удари, груби нарушения, но това е голямо дерби. В ситуацията с играча на Левски аз използвах само рамото си и нищо друго. Щастлив съм, че играя в този шампионат и съм част от най-големия отбор в България. Когато играем мачове срещу който и да е от другите отбори, нямаме проблем със съдиите. Но когато играем срещу Левски и Лудогорец, винаги има такива неща. Днес, първо с мен, а после Паулиньо удря без топка Турицов, но нищо. Всички го виждат”", коментира Джеси след срещата.

Видео със ситуацията, при която Джеси бе изгонен, може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички