Отговорникът за селекцията в Левски обяви целите по време на летния трансферен прозорец


Отговорникът за селекцията в Левски обяви целите по време на летния трансферен прозорец
Снимка: Официален сайт на Левски

3110 0

Четирима нови играчи, които да се превърнат в лидерите на Левски, няколко румънци и куп юноши. Това е визията на Джовани Бекали за завръщане на "сините" в челото българската Първа лига.  Импресариото, който ще работи по селекцията на 26-кратните шампиони, е категоричен, че клубът се нуждае от това да изгради ясна философия, да има атакуващ стил и да налага повече юноши, но за всичко това трябва правилна трансферна политика и търпение.

Той коментира, че в момента новият главен скаут на Левски - Богдан Патрашку, търси играчи под дърво и камък, а освен това отсече, че в Левски ще бъде променена философията след поредицата от разочароващи сезони.

"Богдан Патрашку гледа играчи. Пътува в Хърватска, Македония, Турция. Не е на­блюдавал футболисти само в Румъния. Трябва да се види и кой от настоящите играчи на Левски ще бъде продаден. Вероятно ще вземем четирима, които да осигурят добър гръб­нак - това означава, да се привлекат вратар, защитник, халф, който да играе от нака­зателно до наказателно поле, и нападател", отсече Бекали.

"Ако намерим та­кива четирима играчи, ще е отлично. Защото в Левски има добри млади футболисти, ще бъдат взети и още един-двама такива от Румъния. Отделно от това трябва да има и група юноши, които за по 15-20 минути да влизат в игра, за да усетят атмосфера­та. Това като цяло ще е фило­софията", подчерта импреса­риото пред "Тема Спорт". Какъв се очаква да бъде един от трансферите в Левски четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички