Отвратителна постъпка с Херо в Казахстан потресе футболната общественост


Отвратителна постъпка с Херо в Казахстан потресе футболната общественост
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

7223 0

Димитър Димитров - Херо е станал обект на нечувана за футбола постъпка, и то в отбора, чиито най-големи успехи бяха постигнати именно от българският специалист. След като се появи информация, че треньорът е уволнен, Димитров все пак не беше получил официално обявление от клуба и беше подготвен да води отбора си в мача срещу Жетису. Това обаче така и не се случи, защото сериозна охрана изобщо не го е допуснала до стадиона, информират медиите в Казахстан.

Във въпросната среща Иртиш е бил воден от временния треньор Андре Ненашев, докато Херо не е бил допуснат дори да види своите играчи. Историята обаче не спира до тук. Българският треньор е получил съобщение от шефовете на клуба по пощата, които го питат защо изобщо не се е появил на стадиона, за да води отбора си, пише "Sportal.bg".

В Казахстан са на мнение, че това е скандален опит на ръководството на Иртиш да "си измие ръцете" с наставника, прикривайки собствените си неадекватни действия, които засилиха кризата в Иртиш. Самият той е бесен, като със сигурност ще предприеме действия срещу клуба в момента, в който и по документи се раздели с казахстанския клуб. Същевременно усилено се твърди, че Димитър Димитров може да се завърне в Левски (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички