Божинов: На Левски не се отказва, може би двата гола на "Герена" ме върнаха


Божинов: На Левски не се отказва, може би двата гола на "Герена" ме върнаха
Снимка: Официален сайт на Левски

2691 0

Новото попълнение на Левски Валери Божинов говори след завръщането в "синия" отбор, като обеща на феновете, че ще даде сърце и душа. Договорът му е за годината и половина, а по думите му не е имало никакви преговори и бързо се е разбрал с изпълнителния директор Павел Колев.

"Преговорите продължиха точно 45 секунди. На Левски не се отказва. Доволен съм, щастлив съм. Доста спекулации се изписаха, но това е минало. За нас е важно какво ще става във футбола от тук нататък. Отново ще нося любимата фланелка и ще играя за любимия отбор", заяви нападателят.

"Може би тези два гола ме върнаха на "Герена" дойдох показах хората видяха, че съм жив и има още какво да дам на българския футбол и на Левски. Мога да обещая сърце и душа на сините фенове. Надявам се да е позитивен престоят ми за мен, за всички, за феновете и клуба. Нови хора, с желание и амбиция да подобрим клуба. Дано успеем заедно. Целта в Левски е една. Успехи и победи и ние да оставим сърцето и душата си. Може да загубиш, но когато се раздадеш и синята фланелка е мокра, никой не може да ти каже нищо“, допълни Валери Божинов.

А какво сподели Павел Колев за трансферите в Левски и ще има ли още такива - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички