Възможен е нов вариант за управлението на Левски


Възможен е нов вариант за управлението на Левски
Снимка: levski.bg

3482 0

В последния месец смяната на собствеността в Левски изглежда, че е на дневен ред. Всички промени, които настъпиха в клуба - като назначението на Павел Колев и напускането на голямата звезда Габриел Обертан, подсказаха, че Спас Русев няма да бъде още дълго собственик на клуба. 

Като най-вероятен негов заместник се счита бизнесменът Васил Божков, но има вариант нещата да не се случат по оччаквания начин. Според информация на колегите от "Дарик" има шанс отговорността ще падне върху раменете на бивши легендарни футболисти на тима. До този момент единствената връзка между „сините” и Васил Божков е заради подписания спонсорски договор с неговата букмейкърска компания.

Новоназначеният изпълнителен директор Павел Колев беше човекът, който обяви, че Левски ще се сдобие с нови собственици. Новият сценарий за управлението на „сините” би могъл да включи бивши футболисти като Христо Йовов-Бижутера и Даниел Боримиров, който и сега има пакет акции в клуба.

Пази се в тайна името на един от големите любимци на „синята” агитка, който също може да има сериозна роля в клуба. Все още обаче няма нищо сигурно и потвърдено, като е възможно всеки един от вариантите да стане факт.

Какви бяха считаните за приоритети на новото ръководство на Левски - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички