Нагъл, по-нагъл, Гонзо…


Нагъл, по-нагъл, Гонзо…

4794 0

Ако има класация за най-голям наглец във футбола ни, без съмнение Георги Иванов – Гонзо ще се класира на подиума. Ако не и първи! Наглостта му е направо за златен медал и влизане в Шампионската лига.

Седнал нашият днес и плаче като вдовица за такова… Всички са му криви – изменникът Херо, слабите футболисти, празната каса на „Герена”. Само той невинен, само той на прав път.

Херо се бил уплашил да поеме „Левски”? Гонзо, на Херо прякорът му означава Герой. Когато с „Нефтохимик” биеше сини и червени където му паднат, днешният началник от „Герена” още си бършеше сополите някъде из „Лаута”. Нали Гонзо уж водеше три месеца преговори с бургазлията? Нали уж заедно правеха селекцията? Накрая се оказа, че нито треньор има, нито селекция. И за това вина има Гонзо, който още след победата над „Лудогорец” с 3:2 си въобрази, че е голям треньор. И взе да залага динени кори на Херо. Първо успя да го избута от „Левски”, а сетне го и оплю.

Впрочем на Гонзо не му е за пръв път да си измива ръцете с другите. Преди Херо пострада испанецът Пепе Мурсия. Помните ли как несъстоятелният спортен директор доведе Мурсия с фанфари на „Герена”? Как го представи за свой личен избор, как дрънкаше врели-некипели за дългосрочна работа? И как го изрита само след три мача и го обяви за негоден да води „Левски”? Преди това по същия начин си изми ръцете с Ратко Достанич, с Ясен Петров и с кого ли още не. Колко безочлив трябва да бъдеш, за да не си признаеш поне веднъж – аз съм виновен.

Същата работа и с футболистите. Интересно как директорът Гонзо и треньорът Гонзо затриха с лека ръка най-малко два отбора нелоши футболисти, имали глупостта да отидат при него в „Левски”. Как пък от един не излезе нещо? Последните виновници са Пламен Крумов и Антон Огнянов. Утре ще са някои други. Пак заради хатъра на директора.

А ако „Левски” вземе, че продължи да се проваля през пролетта, новият виновник вече е ясен. Това ще е треньорът Стойчо Стоев. Бъдете сигурни, че Гонзо ще изрита и него, за да си запази мястото. Толкова безпардонен е станал.

Да се чуди човек Тодор Батков и Иво Тонев толкова ли са слепи, че го държат още да коли и беси в „Левски”. Или и на тях им е по-добре така…

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички