На "Герена": Гонзо го отнася при изпадане от топ 6


На "Герена": Гонзо го отнася при изпадане от топ 6

2858 1

Черни дни се задават за спортния шеф на "Левски" Георги Иванов-Гонзо. От "Герена" се чува, че бившият треньор на "сините" е на пангара след загубата с 0:1 от Лудогорец в миналия кръг, пише вестник "Всеки ден".

Заради ужасяващата есен под ръководството на Гонзо "Левски" е под угрозата да играе в долната половина на таблицата в последния кръг на редовния сезон. Ако това се случи, главата на Гонзо ще падне.

"Левски е на този хал заради Гонзо. Ако не играем в горната шестица, той ще е единственият отговорен за този резил", говорят отвъд моста "Чавдар". Все пак през зимната пауза той пак напълни отбора с не особено качествени футболисти, които с нищо не вдигат нивото на отбора.

Както е известно, в момента "сините" са на седмо място в класирането, след като снощи "Ботев" (Пд) би Локомотив (Пд) с 2:0 и се настани на шестата им позиция. В последния кръг "Левски" е домакин на Марек, а "Ботев" приема ЦСКА. Упорито се говори, че "червените" ще паднат в "Коматево" само и само да прецакат вечния враг.

Не само от този кошмарен развой на събитията се опасяват на "Герена". В лагера на "сините" се чуват притеснения дори за мача с Марек, който трябва задължително да бъде спечелен. А опашкарят показа зъби в миналия кръг и измъкна точка от напиращия за Европа Литекс. Като нищо хората на Тенчо Тенев ще "паркират автобуса" пред вратата на "сините" и пак ще вземат точка.

На "Герена" се опасяват най-вече от гнева на феновете. При отпадане при аутсайдерите ще стане страшно. Освен това зрителският интерес ще спадне драстично, което ще се отрази и на парите от телевизионни права в края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички