Левски вече търси раздяла с лятно попълнение?


Левски вече търси раздяла с лятно попълнение?
Снимка: Официален сайт на Левски

3014 0

Левски вече търси начини за раздяла с гръцкия футболист Янис Каргас, твърди "Тема Спорт". Договорът на "сините" с централния бранител е за цели 3 години, но към този момент това е трудно осъществимо.

В последните мачове Каргас е на резервната скамейка, а треньорът Петър Хубчев разчита на този пост на Нуно Рейш, който е с визитка на дефанзивен полузащитник. "Сините" не могат да си позволят чуждестранен футболист на тази позиция да е резерва, още повече че и заплатата на гръка не е никак малка.

Единият от тандема пред вратаря занапред категорично ще е Холмар Ейолфсон, който е един от най-високо платените в тима, но пък играе все по-стабилно след дългото отсъствие поради операция. Рейш вдъхва повече доверие в треньорското ръководство поради умението си да изнася топката в няколко варианта. Единственото предимство на Каргас е бързината, но това се "компенсира" с рискова игра и необмислени нарушения.

Това означава, че се отваря търсене на скаутите на Левски за човек на поста дефанзивен халф. Явно там непоклатима двойка са Тиам и Райнов, но и двамата не са от най-креативните играчи. Такъв е Рейш, но окончателното решение на треньорите е португалецът да играе отзад.

Янис Каргас дойде на "Герена" от ПАС Янина като свободен агент. Левски ще опита да разтрогне с него по взаимно съгласие или да го компенсират с една до максимум три заплати. Твърде вероятно е защитникът да си намери сам отбор в Гърция. Вижте любопитната му история в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички