Левски е инвестирал около 1,5 млн. лева за базата и школата, работата продължава


Левски е инвестирал около 1,5 млн. лева за базата и школата, работата продължава

692 0

Вторият във временното класиране на Първа лига - Левски, продължава усилената работа по базата и детско-юношеската си школа. "Сините" са вложили около 1,5 млн. лева за тази цел, съобщава "Тема спорт".

Вече е започнато изграждането на 8 чисто нови съблекални, като те ще бъдат в старото общежитие - точно до изкуствения терен. Цялата постройка там ще бъде реновирана, като вече е махнат покривът, който ще бъде заменен от нов. На изкуствения терен ще бъде изградена нова трибуна, която би трябвало да е с козирка.

Припомняме, че на този терен се играят мачовете на по-голямата част от различните набори от ДЮШ на клуба. Новите модерни съблекални и лекарският кабинет, пък, ще бъдат на тяхно разположение. Освен това, съблекалните и тунелът в сектор В на "Герена" вече бяха обновени. Бе изградена и нова зала за пресконференции.

Два нови изкуствени терена също са направени, като дори вече юношите на тима играят своите срещи там. След тяхното изграждане започна и ремонт на терена, на който се готви представителният отбор. Бяха сложени нови дренажи и поливна система.

Освен плановете за бъдещето, клубът погасява и задълженията, които са натрупани. Идеята е до края на годината всички дългове да бъдат изчистени. Изпълнителният директор на "сините" - Павел Колев, призна преди дни, че тези задължения са намалени с 3 млн. лева, вижте колко остават, както и всичко, което той каза - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


Катарзисът, който може да освободи Левски от всички влияния или да го остави техен заложник

В последните 10 години ситуацията в Левски не е спокойна, а от 2015 година насам се превърна и в истински тревожна,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама