Левски си връща единия от разпратените под наем юноши


Левски си връща единия от разпратените под наем юноши
Снимка: Официален сайт на Левски

2255 0

Ръководството на Левски е взело решение да върне на "Герена" през лятото Ивайло Найденов, пише "Тема Спорт". 21-годишният юноша играе през пролетта за борещия се за промоция в елита Арда, а треньорът Стамен Белчев е доволен от младока.

Найденов е неизменен титуляр - 8 мача, в които е престоял на терена максимума 720 минути. Младокът все още не е открил головата си сметка, има и 3 жълти картона. Интересното е, че в някои от мачовете Найденов бе използван като халф. Това е точната му позиция, въпреки че на "Герена" предпочитат да го пускат като десен бек. Най-вероятно като такъв ще бъде ползван и през следващия сезон. Той трябва да заеме позицията на напускащия сърбин Милош Цветкович и да бъде алтернатива на капитана Живко Миланов.

За разлика от Найденов, Атанас Кабов и Илия Димитров ще трябва да се доказват още, за да бъдат част от Левски през следващия сезон. Те ще се явят на подготовка със "сините", но все още не е ясно дали ще бъдат задържани. Крилото Кабов започна трудно в новия член на Първа лига Царско село, но постепенно се наложи като титуляр. В 8 мача има 1 гол.

Централният нападател Илия Димитров обаче е резерва в Септември и едва ли може да се надява на бъдеще на "Герена". В 5 мача той бе на терена едва 149 минути. В тях вкара 2 гола - един на ЦСКА и един на Славия. А кое е най-актуалното име в трансферния списък на Левски за лятото вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички