Левски се бори, но дузпа спря "сините" срещу Зенит


Левски се бори, но дузпа спря "сините" срещу Зенит
Снимка: Официален сайт на Левски

3386 0

Левски загуби с 0:1 от руския Зенит във втората си контрола в Австрия. Единственото попадение отбеляза Сердар Азмун, който се разписа от дузпа. Въпреки поражението, "сините" бяха по-активният отбор в голяма част от двубоя и атакуваха повече, но завършващият им удар липсваше. Дебют направи новият вратар на отбора Милан Миятович, който изигра пълни 90 минути и имаше няколко добри намеси.

През първото полувреме Левски държеше инициативата и притежанието на топката бе на страната на "сините". Добро впечатление направиха изявите на юношите на столичани Ивайло Найденов и Станислав Иванов, които си взаимодействаха много добре по десния фланг. Иначе още в 4' Зенит можеше да открие резултата. Рейш изостана, но вратарят на Левски Миятович спаси удара на Сердар Азмун. Това бе единственото по-опасно положение за руснаците. Най-добрата ситуация за Левски пък дойде от Иван Горанов, който в 36' опита изстрел отдалеч, но стражът изби в последния момент.

Втората част започна без нито една смяна от страна на Петър Хубчев. В 48' Зенит откри от дузпа, която беше реализирана от Сердар Азмун, а нарушението в наказателното поле извърши Каргас срещу Смолников, но повторенията не убедиха, че има фаул. След попадението "сините" се активизираха и Мариани няколко пъти стреля опасно. Малко след това Илия Юруков замени Тиам, а след това в игра влязоха Илия Димитров и Мартин.Д Петков. Аржентинецът Франко Мазурек пък замени Паулиньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички