Левски представи тримата нови, излезе интересна подробност за Дерменджиев

От Левски представиха официално новия си треньор Георги Дерменджиев и трите зимни попълнения Мартин Райнов, Валери Божинов и Живко Миланов. По време на представянето стана ясно, че наставникът на "сините" все още няма подписан договор с клуба.

"Още нямам договор, надявам се до няколко дни това да стане факт. Аз за себе си нямам опасения. Няма напрежение в мен и съм спокоен. Подготвяме отбора и очакваме първия мач. Нещата се бавят, защото всичко трябва да бъде изпипано", коментира Дерменджиев.

Батков посочи най-големия разход на Левски и заяви: И Гриша Ганчев не започна начисто, ако е платил

Бившият собственик на Левски Тодор Батков говори за ситуацията в бившия си клуб, като посочи и кой е най-големият разход на "сините". Според него...

СПАС РУСЕВ: АЗ НАЗНАЧИХ ПАВЕЛ КОЛЕВ И ОТ 2,5 Г. УБЕЖДАВАМ Г-Н БОЖКОВ ДА ВЛЕЗЕ В КЛУБА

На събитието стана ясно, че Божинов ще играе с традиционния за него номер 86. Миланов е избрал номер 20, а Райнов ще се подвизава с номер 70 на фланелката си. Договорите и на трите попълнения са за година и половина.

Треньорът разкри, че в клуба се обсъжда назначаването на спортен директор. Назначаването му, както и запълването на другите "задължителни" длъжности ще се правят постепенно.

 

РАЙНОВ: ВИНАГИ СЪМ ИСКАЛ В ЛЕВСКИ, ВЕЧЕ УСЕЩАМ МАГИЯТА НА ТОЗИ ОТБОР

РАЙНОВ: ВИНАГИ СЪМ ИСКАЛ В ЛЕВСКИ, ВЕЧЕ УСЕЩАМ МАГИЯТА НА ТОЗИ ОТБОР

БОЖИНОВ: ТРЯБВАТ ДЕЛА, НЕ ДУМИ И ТРЕНЬОРЪТ ДА СЕ ЧУДИ КОГО ДА ПУСНЕ

МИЛАНОВ ПОСОЧИ ЦЕЛТА НА ЛЕВСКИ ПРЕЗ ПОЛУСЕЗОНА И ОБЯВИ: ПРЕДИ И ЗА ХИКС НЕ НИ ПРОЩАВАХА

 

"Темата се обсъжда. Нещата ще станат постепенно, защото хората, които ще дойдат, ще трябва да бъдат на нивото, на което ние искаме", посочи специалистът от Пловдив. Според слуховете Левски си е осигурил още едно зимно попълнение. Подробности вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!