Миланов посочи целта на Левски през полусезона и обяви: Преди и за хикс не ни прощаваха


Миланов посочи целта на Левски през полусезона и обяви: Преди и за хикс не ни прощаваха
Снимка: БГНЕС

1398 0

Последното попълнение на Левски Живко Миланов представи целите на отбора през оставащите няколко месеца до края на сезона. Защитникът посочи, че нещата в настоящия момент на "Герена" са коренно различни в сравнение с предишните му периоди в клуба, и то в негативна насока.

"Аз имам предишни два престоя тук. Ако говоря за първия ми престой, разликата е много голяма. Тогава, ако направехме един хикс на "Герена", не можех да си стигна до колата и ако завършехме втори, беше провал за цялата година", коментира Миланов по време на официалното си представяне днес.

БАТКОВ: АКО СЕ СЛУЧИ ТОВА, КОЕТО СЕ НОСИ ИЗ СРЕДИТЕ, ЩЕ БЪДЕ ДОБРЕ ЗА ЛЕВСКИ

"Аз не съм дошъл тук, за да се харесам на някого, дошъл съм да си върша работата. Левски винаги има големи цели, но трябва да бъдем реалисти. Защото сега Левски е на 10 точки от Лудогорец и е извън Купата. Затова нека първо да си свършим работата, да се опитаме хората да ги върнем. Знам много добре тази публика, те искат ние да се раздаваме и да даваме всичко на този терен. Нека първо направим няколко победи, да видят, че се раздаваме, да опитаме да съкратим тази дистанция. Не казваме, че сме се отказали, но трябва да сме реалисти. Имаме и преки двубои, накрая ще видим. Първите 6 месеца това е главната цел. За следващия сезон ще е съвсем друго като тръгнем наравно. После разбрахте, че ще има нов собственик, нещата ще са други", каза още опитният футболист.

Междувременно се появи новина, че клубът е уредил четвърто зимно попълнение. Подробности вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички