Левски отново стартира операция "Нов нападател"


Левски отново стартира операция "Нов нападател"
Снимка: Официален сайт на Левски

1143 0

Спортно-техническото ръководство на Левски вече е стартирало ак­ция „Нов нападател". Изпълнителният ди­ректор Даниел Бори­миров и новият тре­ньор Николай Митов са се обединили око­ло мнението, че осно­вен приоритет в лят­ната селекция трябва да е намирането на класен реализатор.

Нещо повече, всички в Левски вече са зад­вижили контактите си и проучват и свободни агенти, с които и в мо­мента могат да подпи­шат, ако случайно ви­дят в някой от тях не­обходимите качества.

На „Герена" се убе­дени в потенциала на титуляря през този се­зон Бабатунде Адениджи. Нигериецът оба­че е твърде млад и все още не може да изнася тежестта в атака. Той вкарва рядко, въпреки че номинално е голмайстор на тима с 6 попадения, колко­то има и Прохазка (4 от тези на словака са от дузпи). Тези, които в момента трябва да помагат на човека в предни позиции - Аниете и Сукуна, съ­що са в период на су­ша.

През есента при „сините" бяха първо Венци Христов, а след това и Илиян Мицански, но те не запълниха вакуума в атака. Сега же­ланието е да се привлече опитен реализатор, покрай който Бабатунде да израства и по този на­чин да се свали напрежението от него. Взе­тият от Верея Сукуна също не е типичен на­падател и е по-силен в малко по-свободна роля, а не като забит на върха. Аниете пък на 99 процента ще бъ­де освободен след края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички