Левски има парите да купи още двама футболисти през зимата


Левски има парите да купи още двама футболисти през зимата
Снимка: levski.bg

6826 0

Ръководството на Левски планира да изразходва сериозна сума за подсилване на тима през зимата, за да може през лятото отборът най-накрая да сложи край на дългото чакане за трофей от 2009 г. насам, пише "Тема Спорт". "Сините" изпращат 2019 г. на второто място в efbet Лига, като изостават на 5 точки от лидера Лудогорец. Те приемат"орлите" в 1/4-финалите за купата на България на "Герена".

Шефовете на клуба са заделили 1 милион евро за попълнения, твърди изданието. Част от тази сума вече бе изразходвана за привличането на Деян Лозев от Арда. 26-годишният играч ще е алтернатива на Живко Миланов и Станислав Иванов по десния фланг. Освен Лозев, на "Георги Аспарухов" акостира и Симеон Славчев, но той пристигна без трансферна сума, след като скъса договора си с азербайджанския Карабах.

В момента Левски води преговори за закупуването на холандския плеймейкър Стайн Спирингс, който е собственост на Валвайк. За него "сините" са склонни да дадат около половин милион евро. Ако си осигури подписа му, спортно-техническият щаб ще разполага с пари за още един футболист. В полезрението им е централният защитник на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров. Той бе искан още през лятото, но тогава до трансфер не се стигна.

От "Герена" проявяваха интeрес и към исландеца Гудмундур Тораринсон, но за момента той не е приоритет, след като клубът вече се подсили на неговата позиция със Симеон Славчев. А какви са плановете на клуба за зимна подготовка вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички