Живко Миланов посочи какво липсва на Левски и заяви: Искам трофей през 2020 година


Живко Миланов посочи какво липсва на Левски и заяви: Искам трофей през 2020 година
Снимка: Официален сайт на Левски

2885 0

Капитанът на Левски - Живко Миланов, направи равносметка за 2019 година, като си пожела през новата 2020 "сините" да вдигнат трофей. Освен това се надява отборът да успее да е конкуретноспособен на Лудогорец.

"Искам да виждам Левски конкурентоспособен на отбора, който печели всичко в последните години – Лудогорец. Пожелавам си догодина да има един трофей в нашата витрина, който бяга на Левски. Ако имаш планове да спечелиш Купата, в един етап ще преминеш през силните отбори. Можеше да ни се падне по-лек противник, но това е съдба", заяви Миланов пред клубната телевизия на "сините".

"Мисля, че отборът върви в една възходяща линия. Когато дойдох през януари месец, имаше смяна на ръководството. През лятото ни напуснаха около 14-15 души. Започнахме подготовка с юноши. Мисля, че след идването на новия треньор и новите футболисти изграждаме нов отбор. Играем добре, но има какво още да се желае. Трудно можеш да направиш един отбор за 6 месеца. Смятам, че догодина Левски ще изглежда по-добре от тази година. Според мен още липсват някои играчи на определени позиции. Нямаме конкуренция, което в наш ущърб. Не можеш да искаш от един футболист да изиграе 35 мача и да играе на едно и също ниво", допълни още той.

"Мисля, че имаме едни добри млади футболисти, които постепенно да се интегрират в първия отбор - Стаси започна да играе. За тях ще е по-лесно, ако отборът е силен и лека-полека тези инвестиции в школата ще започнат да дават резултати. Мисля, че отборът е добър колектив, млади момчета и опитни, опитваме се да създаваме настроение. От това, което заварих, когато дойдох миналата година и сега – Левски е израснал много.

Аз се чувствам добре, изиграх всички мачове до момента, да чукаме на дърво, нямам контузии и се чувствам добре физически. Да, свързано е бъдещето ми с Левски, до Нова година ще разберете. Веднага след последния мач ще отида да отдъхна. Аз искам да пожелая на мен и моето семейство да сме здрави, на всички привърженици на Левски весели празници, следващата година да е по-успешна и да имаме трофей в нашата витрина“, завърши капитанът на „сините“, намеквайки, че ще остане в столичния гранд.

А какви са плановете на отбора за зимна подготовка - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички