В Румъния спрягат нападател на ФКСБ за Левски


В Румъния спрягат нападател на ФКСБ  за Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

3463 0

Левски се интересува от нападателя на ФКСБ Харлем Гнохере, съобщава тв „Romania“, като се допълва, че "сините" имат и конкуренция в лицето на още един отбор за привличането му. 

Нападателят попада в полезрението и на отбор от Близкия Изток. 31-годишният футболист има договор с ФКСБ, което означава, че Левски ще трябва да плати трансферна сума за играча. Твърди се, че желанието на футболиста е да продължи да играе в Европа, така че шансове на Левски да го привлече не изглеждат никак малки на този етап.

Смята се, че ако Левски иска да привлече Гнохере, ще трябва да плати близо 1 милион евро за него. Гнохере бе свързван с трансфер в Лудогорец през миналото лято, като тогава нападателят бе оценен на внушителните 3 милиона евро. 

От румънския клуб са готови да се разделят с играча си и искат да изкарат добри пари от него. Гнохере е известен с прякора Бизона. Той е здрав физически, висок е 183 сантиметра. Харлем Гнохере има 87 мача за ФКСБ, в които е реализирал 41 гола. А кой друг играч е спряган за "сините" - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички