Как капитанът на Левски видя ситуацията с отменения гол на Етър


Как капитанът на Левски видя ситуацията с отменения гол на Етър
Снимка: Официален сайт на Левски

3121 0

Капитанът на Левски Иван Горанов проговори за ситуацията в края на мача срещу Етър, който можеше да лиши "сините" от победата. В 92' гостите от Велико Търново стигнаха до изравнителен гол, но той беше отменен от Никола Попов заради нарушение на Иван Петков срещу защитника на столичани. Горанов обаче е категоричен, че нарушение има.

"Изключително важни три точки. Не играхме добре, но е радващо, че победихме. Вижда се и на повторението, че ме избута с ръка. Искам да поздравя Юруков, че беше най-добрият на терена. След срамните резултати е важно, че се върнахме към победата. Вярваме в нашите възможности и излизаме за победа срещу Берое.

Гледаме напред и трябва да подобрим значително играта си, защото и днес се видя, че не сме в най-доброто си състояние. Трябва да направим всичко възможно да сме на ниво. Може би сме загубили малко самочувствие и увереност, но играем в Левски и не трябва да ни липсва самочувствие", коментира бранителят. Коментар за разочароващата игра даде и Славиша Стоянович - вижте какво каза тук!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички