Изненада в Левски: Продава най-добрия си играч преди реванша срещу АЕК


Изненада в Левски: Продава най-добрия си играч преди реванша срещу АЕК
Снимка: Официален сайт на Левски

12986 0

Ръководството на Левски е взело много странно решение днес, твърди "Novsport". Според онлайн изданието, "сините" са договорили трансфера на Давиде Мариани в ОАЕ и швейцарецът няма да играе повече за 26-кратните шампиони.

Трансферната сума е 1.4 милиона долара, което ще е най-скъпият изходящ трансфер на тима от продажбата на Гара Дембеле насам. Мариани е най-добрият футболистн на Левски от началото на сезона, а освен това е вкарал във всеки мач на тима с изключение на гостуването в Ларнака.

Швейцарецът се разписа и при победата над Ботев (Пловдив), а след срещата се е разделил със съотборниците, след като е бил информиран, че сделката е сключена. Тепърва предстои да се разбере дали "сините" ще инвестират тази сума, или ще използва сумата за погасяване на други задължения.

В отсъствието на Мариани в реванша срещу АЕК най-вероятно Мазурек ще започне като титуляр. Какво каза Хубчев за Мариани след победата над Ботев вижте в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички