Хубчев за голмайстора Мариани: Давиде е нищо без отбора


Хубчев за голмайстора Мариани: Давиде е нищо без отбора
Снимка: Официален сайт на Левски

5681 0

Наставникът на Левски Петър Хубчев остана доволен от играта на своя отбор при успеха над Ботев Пловдив в Първа лига. Той призна, че Давиде Мариани е изиграл много силен мач, но същевременно подчерта, че "Мариани е нищо без отбора".

 

“Не се съмнявах в реакцията на момчетата. Това, което искаме, се получава все по-добре. Чисто професионално това е най-добрият отговор. Да, доволен съм. Мариани изигра много силен мач, но видях и много други хора да изиграят най-силните си мачове.
 
Мариани без отбора е нищо. Отборът без Мариани също няма да е толкова добър, а може и да не е така. Мариани е частица от отбора. Радващо е, че той го е разбрал.
Отговорът на тези момчета е на терена. Няма какво да се оправдаваме, че е топло времето, че сме изморени или ни е къса скамейката. Не видях Левски да е изморен.
Има отбори в България, които са силни и велики заради феновете. Но мен ме интересува отбора”, 

"Не се съмнявах в реакцията на момчетата. Това, което искаме, се получава все по-добре. Чисто професионално това е най-добрият отговор. Да, доволен съм", сподели Хубчев след мача.

"Мариани изигра много силен мач, но видях и много други хора да изиграят най-силните си мачове. Мариани без отбора е нищо. Отборът без него също няма да е толкова добър, а може и да не е така. Той е частица от отбора. Радващо е, че той го е разбрал", сподели Хубчев по отношение на голмайстора на "сините".

Междувременно стана ясно, че Левски е на голям минус заради фенски изцепки, като се предвиждат нови правила в тази връзка (подробности четете тук).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички