Иван Горанов преподписа с Левски и обяви: Имаме сили за нещо значимо

"Вярвам, че тази година ще има доста поводи за радост и че имаме сили да постигнем нещо значимо. Имаме доста добри футболисти, сработихме се, в момента доста по-добре стоят нещата", заяви бранителят на Левски Иван Горанов, който днес подписа нов договор с клуба.

Новият контракт на юношата на "сините" е за три години, а след подписването му той даде интервю за официалния сайт на клуба.

Делио Роси изуми с безумна постъпка за последно в Левски

Делио Роси си е тръгнал от "Герена" без да се сбогува с футболистите на Левски. Това разкри един от капитаните на "сините" - Иван Горанов, който ...

"Изключително съм щастлив, че успях да удължа договора си с Левски. За мен това е една сбъдната мечта, която продължава в момента. Чувствам се прекрасно в Левски, за мен това е най-добрият подарък. През изминалата година изпитах доста негативни и доста положителни емоции. В момента обстановката в отбора с назначаването на новия и запазването на състава е доста положителна", сподели още Горанов.

"Новият треньор ми прави изключително добро впечатление с начина, по който се държи с футболистите, провежда тренировките и мачовете. Вярвам, че той ще ни помогне доста да подобрим играта си и да постигнем резултатите, които всеки един левскар иска. Във всеки един мач се раздавам максимално за този отбор, мисля, че вече и чужденците знаят в какъв отбор се намират. Имаме голям потенциал, доста добри футболисти, имаме силите и вярвам, че тази година ще постигнем значими успехи", допълни Горанов.

Още по темата

Please select answer!