Иван Горанов преподписа с Левски и обяви: Имаме сили за нещо значимо


Иван Горанов преподписа с Левски и обяви: Имаме сили за нещо значимо
Снимка: БГНЕС

1352 0

"Вярвам, че тази година ще има доста поводи за радост и че имаме сили да постигнем нещо значимо. Имаме доста добри футболисти, сработихме се, в момента доста по-добре стоят нещата", заяви бранителят на Левски Иван Горанов, който днес подписа нов договор с клуба.

Новият контракт на юношата на "сините" е за три години, а след подписването му той даде интервю за официалния сайт на клуба.

"Изключително съм щастлив, че успях да удължа договора си с Левски. За мен това е една сбъдната мечта, която продължава в момента. Чувствам се прекрасно в Левски, за мен това е най-добрият подарък. През изминалата година изпитах доста негативни и доста положителни емоции. В момента обстановката в отбора с назначаването на новия и запазването на състава е доста положителна", сподели още Горанов.

"Новият треньор ми прави изключително добро впечатление с начина, по който се държи с футболистите, провежда тренировките и мачовете. Вярвам, че той ще ни помогне доста да подобрим играта си и да постигнем резултатите, които всеки един левскар иска. Във всеки един мач се раздавам максимално за този отбор, мисля, че вече и чужденците знаят в какъв отбор се намират. Имаме голям потенциал, доста добри футболисти, имаме силите и вярвам, че тази година ще постигнем значими успехи", допълни Горанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички