И шефът на Левски отнесе глоба за уронване престижа на българското съдийството


И шефът на Левски отнесе глоба за уронване престижа на българското съдийството
Снимка: БГНЕС

1372 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев също не бе подминат от Дисциплинарната комисия заради изказванията му за работата на съдиите. Той ще трябва да плати глоба в размер на 5 000 лева за уронване на престижа и създаване на негативизъм към българското съдийство в средствата за масова информация.

"В крайна сметка заслужен резултат, макар и откъм съдийски отсъждания да бяха извършени безобразия в двете посоки. От това, което видях аз, имат основания да са бесни, ние – също. Така видях аз нещата, хубаво е да се гледа записът отново Имаше безобразни грешки и от главния съдия, и от помощниците. Има доста ситуации, не искам да ги коментирам отделно. Имаше ситуации, подчертавам го, в двете посоки. ЦСКА имаха основания да претендират за неотсъдени неща в тяхна посока, ние – също", заяви Колев след двубоя с ЦСКА.

Ето и другите санкции, наложени на Левски след този двубой:

За нерегламентирано използване на факли и димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2018/2019/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За възпламеняване на пиротехнически средства извън сектора опасни за здравето, на основание чл. 37, ал.1, т.4, б. А, предложение 3 от ДП /2018/2019/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26 от ДП /2018/2019/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

Междувременно днес се появи информация, че Левски е близо до привличането на италиански нападател - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички