Георги Дерменджиев: Загубихме мача заради две грешки

Георги Дерменджиев е категоричен, че срещата Левски - Лудогорец е била много изравнена и битката е била решена в детайлите и няколкото неточности, допуснати от неговия отбор.

"Един равностоен мач. Добре го започнахме и имахме ситуации, но трябваше по-правилно да ги изиграем, за да отбележим гол. Доволен съм от играчите – имаше желание, имаше мотивация, но загубихме заради две грешки, които доведоха до 2 гола за Лудогорец”, каза Дерменджиев пред "Диема Спорт".

Ас на Левски се отказа от 6-цифрена сума, за да играе до края на сезона

Истински реверанс към ръководството на Левски е направил халфа на тима Давиде Мариани. Швейцарецът трябваше да изигирае само още един мач, за да ...

„Отдавна съм казал, че играем мач за мач и всички ще играем за победа. Така беше и днес. Наистина тези двубои са важни, но виждате младите момчета, които влязоха. Така те се каляват. Не ни достигна това, че направихме грешки в двете фази. В атакуващ план имахме 3 или 4 ситуации, които трябваше да ги изиграем по-добре. В защита допуснахме неточности, които бяха фатални", сподели Дерменджиев, който сподели, че е доволен от включването на младие в мача.

"Включването на младите беше на прилично ниво. Това са мачове, изискващи много голяма концентрация. Те имат футболни възможности да се развиват", отсече треньорът. А какво каза Петричев за скандалната ситуация около Козмин Моци четете тук!

Още по темата

Please select answer!