Ангел Петричев: Моци е най-обичаният футболист в България

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев изуми с изказването си по случая с Козмин Моци и феновете на Левски. Той напълно оправда действията на защитника на шампионите, който демонстративно вдигна ръце пред сектор "Б" след попадението си, и го определи за "най-обичания футболист в България".

"Моци нямаше за цел да провокира феновете, а просто изрази емоцията от гола си. Той има право да се радва, както всеки друг футболист, когато отбележи гол. Сега какво - да се прибираме в съблекалнята, като вкараме", сподели Петричев след срещата и стигна още по-далеч в защитата си на Моци.

Лудогорец излъга Левски в дерби, в което "блестяха" съдията и Козмин Моци

Лудогорец отново се изкачи на върха в Първа лига еднолично, след като във второ поредно гостуване стигна до сравнително лесно 0:2 при визитата си...

"Не искам да се експлоатира темата. Не беше умишлено от негова страна. Той е сериозно момче. По-темпераментен е. Той затова е Моци - най-обичания футболист в България.

"Той е голям боец, като в трудни моменти отборът може да разчита на него. Ние говорихме в съблекалнята с него, той е важен играч. А подобно нещо може да има последствия", допълни Петричев.

Още по темата

Please select answer!