Окончателно: Френски защитник на Левски пропуска мача с Лудогорец, аут е за дълго време


Окончателно: Френски защитник на Левски пропуска мача с Лудогорец, аут е за дълго време
Снимка: Официален сайт на Левски

2397 0

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев потвърди, че френският бранител Седрик Унтонджи има тежка травма и няма да е на разположение за двубоя с Лудогорец. Защитникът започна за първи път като титуляр във Варна срещу Черно море, но се контузи.

"Специално за него контузията е доста сериозна, така че доста време ще му е необходимо. Сейдахмет има разтежение, което до една седмица може и да отшуми. Знаете за двама души, които са наказани и няма да играят. Няма да бъде леко, но в крайна сметка имам достатъчно играчи и от школата, които ще го заменят.

Аз вече казах, наистина е сложно, мисля, че хората, които ще играят ще заменят тези момчета и ще се представят добре. Аз го казвам, че играем мач за мач, но в тази ситуация няма как да се откажем от челните позиции. Няма значение, това е Националния, Левски е играл много отговорни мачове там, така че няма да има много разлика", заяви Дерменджиев преди двубоя с Лудогорец в неделя.

А по какъв начин очаква да види Левски в дербито в неделя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички