Футболистите "изгониха" Хубчев от вътрешен чат, в който ги "шпионирал"


Футболистите "изгониха" Хубчев от вътрешен чат, в който ги "шпионирал"
Снимка: Официален сайт на Левски

9123 0

Доскорошният селекционер на България Петър Хубчев е бил добавен по неволя в чат за комуникация между футболистите в Левски, която е използвана много активно, твърди "Меридиан мач". В нея играчите се информират за някои неща в клуба или просто си пишат и поздравяват.

Номерът на Хубчев е бил добавен от доскорошен служител на Левски, който вече не е на работа на „Герена". Контактът на треньора не е бил известен на футболистите и нито един от тях не се е усъмнил, че може да бъде шпиониран от новия си наставник. Самият Хубчев обаче се е включил в един от разговорите между футболистите и така е бил "разкрит". След това номерът му е бил премахнат от списъка, тъй като играчите все пак споделят и някои лични неща в този чат.

Петър Хубчев обяви на първата си пресконференция като треньор на Левски, че ще изисква повече работа и дисциплина от играчите и по-малко "хахо-хихи", както се изрази той. Немският възпитаник е известен именно с това, че държи изключително много на дисциплината. Той ще бъде напълно различен треньор в сравнение с Георги Дерменджиев, който беше много либерален с футболистите. Вижте тук каква е програмата на тима за летния лагер в Добринище и Австрия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички