Каква визия ще има Левски под ръководството на Петър Хубчев?


Каква визия ще има Левски под ръководството на Петър Хубчев?
Снимка: Официален сайт на Левски

6553 0

Новият наставник на Левски Петър Хубчев не се съгласи с твърденията, че той и неговият екип проповядват защитен футбол, и заяви, че философията във футбола е много по-сложна от това да се дели на защита и нападения. Той представи каква е неговата визия, как трябва да изглеждат "сините", като потвърди, че тя изцяло съвпада с тази на ръководството.

"Мисля, че всички треньори са казвали преди мен едно и също. Трябва да играем офанзивен футбол, нападателен, но имаме принципи, които трябва да следваме. Начинът на игра трябва да го покаже. За мен няма деление на нападение и защита. Кой е този специалист? Кой ще покаже доказателства, че проповядваме защитен футбол. Вие най-малко искате да чуете от мен едно клиширан израз, че селекцията е отворен процес", заяви Хубчев на пресконференцията.

"Като визия, аз го приех напълно, даже на 100% съвпадна с тази на ръководството. 5-6 много класни чужденци или ако са 3-4 още по-добре. С много по-различно мислене като професионалисти. Не само на терена, но и в личния си живот, да бъдат примери.  Около такива, ако успеем да намерим да успеем да вкараме юноши, колкото е възможно повече. Много съм благодарен на Георги Тодоров, че даде шанс на юношите, които показаха, че много по-рано са имали място в отбора. Играта не трябва да зависи от един човек, ние трябва да направим силен отбор. Ще търсим отборния принцип", допълни той.

"Кой не иска всички играчи да са за старта на подготовката. Имаме разговори с някои от момчетата. Много е трудно да убедим някой да дойде в България. И вчера се върнахме от една такава среща. Доколкото познавам, според мен няма момчета от националния, които искаме", сподели Хубчев и похвали младите играчи на Левски, които са показали желание в последните двубои.

Също така стана ясно, че Левски ще се раздели с цял един отбор - ето кои напускат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички