Павел Колев разкри защо до последно отричаше за Хубчев и кога за първи път се е свързал с него


Павел Колев разкри защо до последно отричаше за Хубчев и кога за първи път се е свързал с него
Снимка: Официален сайт на Левски

5924 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев сподели защо толкова дълго време отрича за Петър Хубчев, въпреки че спекулациите за неговото идване започнаха от март месец.

"Защо се налагаше до последно да отричаме, мисля, че е ясно на всички. Цяла Италия от шест месеца знае, че Лучано Спалети няма да е начело на Интер, но никой директор не е излязъл да го каже официално. С цялата разлика, която много добре осъзнавам между Серия А и Първа лига, бих постъпил по същия начин", сподели Колев на днешната пресконференция.

"Когато аз дойдох на работа тук, Георги Дерменджиев беше треньор на Левски и аз съм работил ден и нощ по всичките му искания за промени и футболисти. Играчите, които той искаше, се озоваха в Левски, с някои изключения. Когато един треньор има договор с Левски, за мен това е достатъчен мотив да го браня. Това и направих. Няма друго обяснение. Най-лошото нещо в тази ситуация беше да сринем авторитета на клуба и треньора на Левски. Това е истината, не е имало нищо скрито и тайно. Трудно ще ми е да ви кажа точна дата кога осъществихме първия контакт с него."

"За първи път разговаряхме по телефона с него през март за възможността да застане начело след края на сезона, конкретни преговори не е имало, камо ли контракт. Не беше ясно какво ще се случи, затова и до голяма степен се получи информационен вакуум и имаше толкова спекулации", заяви Колев.

А каква визия ще има Левски при новия треньорския щаб и какви попълнения се търсят - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички