Фенове на Левски с грозна проява: обиждат и заплашват Бандаловски

Феновете на Левски винаги са били емоционални в подкрепата си към любимия отбор. Понякога обаче някои от тях преминават границата. На такъв случай ставаме свидетели и сега. Една от групите на "сините" във Фейсбук - "Сектор Б се забавлява", излезе с грозно изявление по адрес на играча на Берое - Иван Бандаловски. Повод за това станаха думите на играча след победата на старозагорци над софиянци, когато заяви, че "на Левски му е останало само името". Публикуваме го без редакторска намеса: 

"Това дали Левски е играл добре или не го решаваме ние, привържениците му.

Иван Горанов бе избран за играч на месец юли

Защитникът на Левски Иван Горанов спечели приза за Футболист №1 на месец юли според InStat Index. Класацията се прави за втори пореден сезон от А...

Докато едни селски бекчета, 'дето не могат чист български да говорят и цял живот чакат мачовете с Левски да се изяват и да им вземат интервю, за да кажат поредната малоумщина, имат право само да си седят в селските отборчета и да си мечтаят да са в такъв клуб, с такива привърженици и с такава история.

Защото колкото и загуби да понесем, името, което "само ни останало", е по - голямо от всички гнусни, помиярски отборчета взети заедно. Това е футбола.

Ние ще се изправим все някога на крака. И ще ни има още минимум 105 години!

Ама вие какво ще правите, ако ви счупим зъбите и пропуснете следващия път да говорите за Левски? Нещастни мижитурки!" - гласи съобщението на левскарите. 

Припомняме, че "сините" загубиха като домакини срещу Берое с 1:3. Как се разви мачът и какво е положението на двата отбора в първенството след двубоя - вижте в този материал на SportLive.

 

Още по темата

Please select answer!