Дори и да иска, Божков няма да има възможността да остане в Левски, ако се приеме новият закон за хазарта


Дори и да иска, Божков няма да има възможността да остане в Левски, ако се приеме новият закон за хазарта
Снимка: БГНЕС

14677 0

Бизнесменът Васил Божков отново заяви, че дори и да иска да остане в Левски, това няма как да случи, ако "Националната лотария" бъде одържавена. "Дори и да искам да остана начело, това няма как да случи, защото няма да имам възможност", сподели той.

"Законът е такъв, какъвто е. Не може да се нарушава Конституцията по целесъобразност. Не може да вземем от един да дадем на друг – това ли е грижата за здравето на нацията?", заяви Божков на кратка пресконференция на "Герена" преди срещата с феновете на тима.

"Валери закара и вода в Перник, иронизира Божков днешното изказване на лидера на НФСБ, че държавата няма да допусне Левски да фалира. Припомняме, че в мотивите на законопроекта е записано, че една от целите е осигуряването на повече пари за спортното министерство и програмите му за насърчаване на физическото възпитание и практикуването на спорт "от различни групи на населението, развитие и насърчаване на учащите.

На въпрос дали премиерът Бойко Борисов вече му е вдигнал телефона, той отговори: "Кой съм аз, че да говори с мен". След първата среща с привържениците се появи видео, на което се чува как Божков съобщава, че Борисов не отговаря на обажданията му. По-рано днес пък стана ясно и кога феновете на Левски ще се срещнат с Борисов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички