Изненадващ трансфер в Левски, "сините" взеха вратар от Цървена звезда, но от лятото


Изненадващ трансфер в Левски, "сините" взеха вратар от Цървена звезда, но от лятото
Снимка: Официален сайт на Левски

3607 0

Левски обяви привличането на четвърто ново попълнение. Това е сръбският вратар Зоран Попович. Контрактът влиза в сила 01.07.2020 г. Това е четвъртият трансфер след привличането на Деян Лозев, Симеон Славчев и Стайн Спиерингс.

Зоран Попович е вратар на сръбския гранд „Цървена звезда“. Роден е на 28 май 1988 г. Започва кариерата си в „Чукарички“ през 2005 г. и преминава последователно през местните „Вършац“, „Палич Коминг“, „Вождовац“ „ФК Белград“, „Войводина“, „Напредак“ и норвежкия „Бодо/Глимт“. От 1 юли 2018 г. носи екипа на „Цървена звезда“. Зоран Попович притежава и хърватски паспорт.

„Разполагаме с двама национални вратари, а сега решихме да подпишем с класен състезател от сериозен отбор, който да подсили конкуренцията на този пост“, заяви спортният директор Ивайло Петков, който подписа договора от страна на клуба. Той пътува до Кипър, където „Цървена звезда“ бе на подготвителен лагер.

Междувременно босът на Левски Васил Божков коментира и първата си среща с феновете на тима (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички