До няколко дни големият въпрос в Левски ще има отговор

Новият треньор на Левски Георги Дерменджиев даде обширна пресконференция по време на представянето на новите попълнения на "сините". Бяха представени Валери Божинов, Мартин Райнов и Живко Миланов, но беше засегната и темата със собствеността на 26-кратните шампиони.

Както е известно, в последните месеци спекулациите около "Герена" не спират, а заради липсата на каквито и да е коментари от страна на новия собственик (или собственици), се стигна и до сериозно напрежение в последните дни. Дерменджиев сподели, че не е негова работа да коментира най-наболелия проблем в Левски, но все пак обяви, че в близките дни тази "драма" трябва да бъде разрешена окончателно.

Натиснал ли е някой властимащ Спас Русев да вземе Левски?

Собственикът на Левски Спас Русев отрече отдавна битуващото у нас твърдение, че е помолен от някой от властимащите у нас да поеме клуба преди 2,5...

"Това не е в моите правомощия, но съм сигурен, че ще се случи всичко. Сигурен съм, че ще се случи всичко до няколко дни", сподели бившият наставник на Лудогорец.

"В един клуб, когато идва нов собственик и трябва да се организира този клуб, вие знаете, че има определени длъжности, които са задължителни, но това ще стане малко по-постепенно, защото хората, които ще бъдат, трябва да са на това ниво, на което искаме да бъде Левски", допълни Дерменджиев.

През март има Общо събрание на клуба, на което промените в управата ще станат официални. Очаква се Васил Божков да е новият собственик на Левски, a защо Спас Русев се отказва от Левски четете тук!

Още по темата

Please select answer!