Натиснал ли е някой властимащ Спас Русев да вземе Левски?


Натиснал ли е някой властимащ Спас Русев да вземе Левски?
Снимка: Официален сайт на Левски - https://levski.bg/

3910 0

Собственикът на Левски Спас Русев отрече отдавна битуващото у нас твърдение, че е помолен от някой от властимащите у нас да поеме клуба преди 2,5 години. Бизнесменът разкри и причините да склони да се откаже от ръководенето на футболния клуб.

На въпрос дали кандидатът да поеме Левски е един, той отговори: "За повече от 2 години никой не е поискал акциите ми, след като след едно драматично заседание в НДК обявих, че се отказвам. Ангажиментите ми в последно време не ми дават възможност да отделям нужното време на клуба. Ако има удачен вариант да го поеме човек с визия и желание за развитие, бих си тръгнал".

СПАС РУСЕВ ПРИКЛЮЧВА С ЛЕВСКИ, ДВАМА СА КАНДИДАТИТЕ ЗА НОВ СОБСТВЕНИК

"Идеята ВИВАКОМ да влезе в Левски не бе одобрена от някои от акционерите от чужбина, които нямат сантимент към клуба и аз останах в него като физическо лице. Никой от управлението на страната не си е позволявал, не ме е притеснявал да ми казва нещо за клуба", посочи той и добави, че е неизбежно да влагаш лични средства, когато управляваш футболен клуб.

Русев не успя да обясни и откъде е дошъл слухът новите собственици на Левски да станат трите легенди на отбора Даниел Боримиров, Димитър Иванков и Христо Йовов. "Ако те не се справят с това, кой ще ги уволни?", заяви той. Вчера босът на "сините" обяви важна новина. Вижте каква е тя в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички