Дерменджиев: Хубчев? Имам дългосрочен план в Левски


Дерменджиев: Хубчев? Имам дългосрочен план в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1796 0

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев коментира със спокойствие твърденията на една медия у нас, че Петър Хубчев е напуснал националния отбор и ще поеме "сините" след края на сезона. Наставникът сподели, че обстановката, в която има напрежение и изисквания, типична за грандовете, му харесва.

"Това, което съм говорил със собствениците на клуба, е, че имам дългосрочен план. Това, което се случва с националния отбор не ме интересува. Интересувам се от мача с Берое и си върша работата професионално", заяви Дерменджиев на днешната пресконференция преди мача с Берое. Той е утре, 26 април, от 20,30 часа.

"Може да ви се стори странно, но харесвам обстановка, в която има напрежение и изисквания. Хората като привърженици на Левски са в правото си. Десет години няма никаква титла, но мисля, че до година-две нещата ще бъдат по-сериозни и Левски ще се върне в онези мигове, когато е побеждавал клубни шампиони. Напрежението те държи буден. В последните години Берое се очертава като отбор, който търпи развитие. Вярно е, че имаше залитане в няколко мача, но се готвим за утрешния мач и искам да го изиграем така, както трябва. Да победим и да зарадваме феновете", допълни той.

"Имаме голяма група от контузени и наказани играчи. Утре ще видите състава. Анализи на ЦСКА не искам да правя. Имат си треньор и ръководство - да си мислят", завърши наставникът. "Сините" са на трета позиция преди мача с Берое, като изостават на 6 точки от ЦСКА и на 11 от лидера Лудогорец. Повече за кадровите проблеми в тима вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички