Давиде Мариани увисна за Левски - Берое


Давиде Мариани увисна за Левски - Берое
Снимка: Оф. сайт на Левски

1876 0

Халфът на Левски Давиде Мариани е под сериозна въпросителна за утрешния двубой срещу Берое. Той има мускулен проблем. Това е и причината да пропусне последните две тренировки на Левски. "Сините" посрещат старозагорци на "Герена", а мачът е от 20:30 часа.

Швейцарецът е твърд титуляр. През този сезон той има 29 мача в Първа лига (с повече е само Станислав Костов, който е с 30). В тях плеймейкърът е вкарал 10 гола (4 от тях са от дузпа), направил е и 8 асистенции.

За мача със "заралии" виси и 19-годишният казахстанец Еркебулан Сейдахмет. Той се възстановява от разтежение на мускул в задната част на бедрото. Почти сигурно той няма да бъде рискуван, ако не е готов на 100 процента за игра. Аут за мача е и централният защитник Седрик Унтонджи. Той започна леки занимания, но продължава да лекува травма в областта на рамото.

Все още не е ясно дали на линия ще бъде румънският централен нападател Серджиу Буш. В групата на Левски ще се завърнат изтърпелият наказание в предходния кръг ляв бек Иван Горанов, както и възстановеният от контузия Валери Божинов. А с кой футболист ще се разделят "сините" през лятото вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички