Делио Роси говорил със Спас Русев, гони част от звездите през лятото


Делио Роси говорил със Спас Русев, гони част от звездите през лятото
Снимка: Оф. сайт на Левски

3664 0

Треньорът на Левски Делио Роси заяви след загубата от Лудогорец, че след края на сезона тимът му ще се раздели с част от звездите си. Италианецът е имал разговор с президента на 26-кратните шампион Спас Русев, като двамата са обсъдили възможностите.

“Знаех, че ще бъде трудно и ще има много работа, когато започнах. Тогава отборът беше на седмо място. Но също така е истина, че сега сме далеч от първото място. Трябва да направим най-доброто за Купата и е важно, когато завърши шампионатът да видим от къде започваме следващото първенство. Смятам, че имаме база.

Дали аз ще съм треньор през следващата година или не, но за мен основна грешка е да се започва отначало всяка година и да се сменя отборът. Защото дупката ще остане. Ще опитаме да завършим на третото място, а после ще видим как да запълним дупката, която имаме. Тя може да се запълни или като изхарчиш адски много пари, или всяка година взимаш по двама-трима играчи.

Според мен има доста хора, които трябва да продължат догодина, но Левски трябва да мисли всяка година да вкарва младежи от ДЮШ. Футболистите се виждат във важните мачове, а те ни предстоят. Вече съм дал като идея на президента кои стават, но трябва да минат важните мачове. Познавам много футболисти, които са силни, когато мачовете не са важни”, коментира Делио Роси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички