Давиде Мариани: Деца, не правете като мен, реагирах гневно


Давиде Мариани: Деца, не правете като мен, реагирах гневно
Снимка: Оф. сайт на Левски

3011 0

 

Халфът на Левски Давиде Мариани сподели мнението си за мача с Ботев (Пловдив) (1:1). Той е разочарован от играта на неговия тим в атака. Освен това швейцарецът се извини за поведението си при смяната, когато изрита една бутилка.
"Според мен нямахме много шансове - един или два, но не вкарахме. Трябва да работим в офанзивната част на играта. Опонентът бе добре организиран, но ние трябва да печелим", заяви Мариани.
Той се изнерви от молба на журналист да погледне в неговата камера и каза, че ще гледа където си поиска. След това отговори на въпрос за реакцията си при смяната, като заяви, че държанието му е било грешно, но няма проблем в отбора.
"Трябва да има за какво да пишете, но трябва да ви разочаровам, защото няма проблем. Когато обичаш това, което правиш, когато даваш всичко от себе си, искаш резултати. Аз дадох всичко от себе си и бях ядосан. Реакцията ми беше гневна, защото исках да спечелим, заради резултата. Но имам послание към децата и всички, които са гледали мача - не правете така, защото това не е правилното поведение. Съжалявам. Продължавам да работя над себе си, но няма проблем в отбора. Говорих с треньора, всичко е наред. Казах му, че бях разочарован от резултата", каза още швейцарецът.

Полузащитникът на Левски Давиде Мариани се извини на феновете за гневната си реакция при смяната му в последния мач на тима срещу Ботев Пловдив, завършил при резултат 1:1. Халфът заяви, че всичко е наред в отбора, като вече е говорил със старши треньора Георги Дерменджиев.

"Трябва да има за какво да пишете, но трябва да ви разочаровам, защото няма проблем. Когато обичаш това, което правиш, когато даваш всичко от себе си, искаш резултати. Аз дадох всичко от себе си и бях ядосан. Реакцията ми беше гневна, защото исках да спечелим, заради резултата", сподели Мариани.

"Но имам послание към децата и всички, които са гледали мача - не правете така, защото това не е правилното поведение. Съжалявам. Продължавам да работя над себе си, но няма проблем в отбора. Говорих с треньора, всичко е наред. Казах му, че бях разочарован от резултата", добави халфът.

Мариани коментира и самия двубой: "Според мен нямахме много шансове - един или два, но не вкарахме. Трябва да работим в офанзивната част на играта. Опонентът бе добре организиран, но ние трябва да печелим."

Междувременно стана ясно, че Левски планира да привлече четирима нови футболисти през лятото (подробности четете тук).

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички