Левски взима минимум четирима нови през лятото


Левски взима минимум четирима нови през лятото
Снимка: Официален сайт на Левски

1921 0

Лятото се очертава като доста динамично за Левски, а в отбора ще бъде влята свежа кръв във всички линии, съобщава "Тема Спорт". Поне такива са плановете на ръководството. От "Герена" искат да вземат поне четирима нови.

Ще се започне със засилването на конкуренцията на вратарския пост. В момента титуляр под рамката е Николай Михайлов. С национала предстоят разговори за удължаване на договора му. Левски със сигурност ще се подсили с централен защитник. Причината е, че Давид Яблонски най-вероятно ще си тръгне от "Герена". От Левски от доста дълго време искат да вземат бранителя на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров, но апетити към играча има ЦСКА и засега от "Армията" печелят битката за подписа му. В халфовата линия също ще трябва нов играч, а такава е ситуацията и за единия фланг на атаката. В момента "сините" разполагат за крилата с Паулиньо и Кабрал, но последният е с единия крак извън клуба.

През лятото столичани няма да се възползват от възможността да откупят естонския халф Богдан Васчук, който е преотстъпен от Рига. На "Герена" трябва да решат какво да правят и с преотстъпените чужденци. Дадени под наем са халфът Филипе Нашименто и централните нападатели Ривалдиньо и Луан Виана. Първите двама играят в Румъния. Виана пък бе даден в лидера във Втора лига Царско село. Шансовете на някой от тях да играе в Левски през следващата кампания са малки. Кой е един от набелязаните - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички