Божинов: Надявам се Левски да победи, дай Боже, с автогол на ЦСКА


Божинов: Надявам се Левски да победи, дай Боже, с автогол на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

5311 0

Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов коментира предстоящия двубой между Левски и ЦСКА, който е тази събота (29.09) от 17 часа на Националния стадион "Васил Левски". Божинов е бивш играч на "сините" и никога не е криел своите симпатии към отбора, като изрази надежда, че именно те ще са победители в срещата. 

"Това е дерби. Зарядът е много по-различен от всички останали мачове. Мисля, че Левски са гледали двубоя ни с ЦСКА. Видели са слабите и силните страни на ЦСКА. Мисля, че сините ще влязат в сблъсъка с предимство. Не гледах мача с Локо Пловдив, случва се, всеки може да загуби. Но Левски имат и добри защитници, и добри нападатели, и халфова линия. В момента този отбор, изключвам Лудогорец, защото те мислят повече за Лига Европа, отколкото за първенството, играят много добре. Аз казах на момчетата от ЦСКА, на българите, че ако играят така, ще имат големи проблеми срещу Левски", заяви нападателят, цитиран от "Тема спорт".

"Да, ЦСКА ни победиха, но не е този отбор, който аз съм свикнал да гледам. Като левскар и човек, който обича Левски, пожелавам на сините победа в събота. Видяха в мача с нас къде са им слабите страни на ЦСКА и мисля, че ще успеят. Лично не познавам новия им треньор (б.а. - Славиша Стоянович), но зная неговите методи. Чувал съм за него много хубави неща. В момента в Левски има ентусиазъм, настроение. Виждам усмивки по лицата на футболистите. Обертан, Паулиньо, Кабрал и Костов се забавляват. Левски е с едни гърди напред. Надявам се Левски да победи, дай Боже, с автогол на ЦСКА. Така ще бъде най-сладко, както стана срещу нас", допълни още Божинов. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички