Бодуров отговори за Левски и намекна, че двама от Лудогорец може да заиграят в Пирин


Бодуров отговори за Левски и намекна, че двама от Лудогорец може да заиграят в Пирин
Снимка: БГНЕС

5407 0

Николай Бодуров, който в момента е без отбор и поддържа форма с родния си Пирин (Благоевград) сподели, че ако не си уреди трансфер в чужбина ще подсили „орлетата“ през пролетния полусезон.

Освен това разкри, че Светослав Дяков и Станислав Манолев може да се завърнат това лято в Благоевград и тогава Пирин отново ще стане фактор в първенството. "Чакам конкретни оферти от чужбина. Всеки ден ми звънят, но знам как стоят нещата и има много самозванци. Не вярвам, докато няма нещо черно на бяло", заяви той пред Канал 3. 

"Честно казано, не ми се мърда от Благоевград. Ако има изгодна оферта бих отишъл в чужбина, но само до лятото. Аз отбор в Първа лига мога да си намеря със сигурност. С Пирин имам разговори. Такова ръководство в България няма. Готов съм да остана и да помогна на Пирин да се върне там, където му е мястото. Станислав Манолев и Светослав Дяков имат желание да се върнат в Пирин и нищо чудно да се върнат лятото. Пирин заслужава да се приберем и да направим силен състав, който ще бъде фактор и в Първа лига", допълни още той, след което сподели дали е имал оферта от Левски.

"Не е имало оферта от Левски. Всичко беше спекулации. Не е имало разговори и никой не ми се е обаждал. Те си имат техните проблеми. Не ме блазни идеята да облека фланелката на Левски. Работил съм с Петър Хубчев в националния отбор. Дори и да се случи нещо, аз все пак съм играл в ЦСКА. Не бих си причинил такъв стрес, защото тогава феновете и на двата отбора няма да го приемат добре. Няма какво повече да коментирам темата Левски. Имах разговори с ЦСКА 1948. Просто не се разбрахме. Знаех колко саможертви трябва да направя за да отида там". 

A какви са причините да напусне ЦСКА и с кой от треньорите е имал проблем - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички