Бодуров посочи с кой треньор в ЦСКА е имал проблеми и какво е било обяснението за раздялата


Бодуров посочи с кой треньор в ЦСКА е имал проблеми и какво е било обяснението за раздялата
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3312 0

Бившият капитан на ЦСКА Николай Бодуров разкри една от основните причина за изваждането си от отбора на "червените". Централният защитник разкри, че от всички треньори работили при "червените" е имал проблеми единствено с Люпко Петрович.

"Бях щастлив в ЦСКА, този клуб ще остане част от моя живот. Искам да запазя само хубавите моменти. Не знам точно какво се случи лятото. Трябва да питате ръководството. Никакви причини не ми бяха казани на мен. Не съм бил контузен. Беше странно. Не беше най-добрият начин да се разделим. Остава горчивина в мен.

Ще е много тежко ЦСКА да се пребори с Лудогорец, да не кажа невъзможно. Надявам се да имат късмет за Купата и да вземат трофей, за да успокоят феновете. Без късмет обаче не може. Имам мнение на какво се дължи спадът този сезон, но ще го запазя за себе си. Щом си на четвърто място значи нямаш резултати. Не си взел най-важните мачове. Сменяхме треньорите на по-малко от 6 месеца. Това не е приятно и влияе. След две загуби да се сменя треньора", заяви бранителя пред Канал 3. 

"С всички треньори съм работил добре освен с Люпко Петрович. Дори с него не съм се карал, просто той взе няколко странни решения като това с изваждането ми от отбора. Дали е било само негово решение не знам. Не съм усетил нещо лично, но наистина беше странно това, че ме извади. Имах още какво да дам на ЦСКА. Когато разтрогнахме ми казаха, че съм бил най-добрият в отбора, но съм отговарял на шефа и заради това ме освобождават. Проблеми с никого в съблекалнята не съм имал. Не мисля, че беше ползотворно и за отбора това, че се разделихме и резултатите го показват.

Всичко в съблекалнята беше перфектно. Някъде другаде се скъса нишката. Колектива винаги е бил на ниво. Не е имало проблеми. Когато дойдох в ЦСКА бях чул за деление на българи и чужденци, но откакто аз бях в отбора, такова нещо не е имало. Бяхме много близо до това да бутнем Лудогорец. Може би ни липсваше още малко класа, за да успеем. Не е било само късмет, напрежението и психиката на футболистите също си оказаха ролята. Но футболистите на Лудогoрец усещаха, че им бяхме реална конкуренция", допълни още Бодуров. 

А как Кирил Десподов коментира разрива между ЦСКА и Бодуров вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички