Разочарованият Бодуров: Усетих, че нещо се крои и не е наред още в първия мач


Разочарованият Бодуров: Усетих, че нещо се крои и не е наред още в първия мач
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5286 0

Вече бившият футболист на ЦСКА Николай Бодуров отново коментира получилия се разрив в отношенията му с "червеното" ръководство. Благоевградчанинът признава, че е имал лошо усещане още от първия за сезона мач.

"Има горчивина. Можеше много по-добре да се развият нещата. Да си стиснем ръцете и да се разделим. Все пак съм работил доста години с тези хора, жалко. Усетих, че нещо се крои и не е наред още в първия мач за сезона. Помните, че ме оставиха извън групата за Титоград. Тогава казаха, че съм бил контузен, а аз не бях. Можеш ли да си извадиш капитана за първия мач през сезона?! Не е нормално. Нямаше нужда от такива драми и глупости" - заяви Бодуров.

Централният бранител призна още, че "армейците" трябва да вдигнат нивото, за да се борят за титлата. Той допълни, че не би определил като невъзможно да приеме предложение от Лудогорец или ЦСКА 1948, но все пак има някакви граници и едва ли изобщо би преговарял с тях. А как в ЦСКА приветстваха новото попълнение Ахмед Ахмедов - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички