Още един клуб от Първа лига е кандидат за подписа на Бодуров


Още един клуб от Първа лига е кандидат за подписа на Бодуров
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

7196 0

Още един клуб от българската Първа лига се превърна в кандидат за подписа на бившия капитан на ЦСКА Николай Бодуров. "Зачеркнатият с големия фулмастер" защитник е неизвергнат при "червените" в последните няколко месеца, а Гриша Ганчев се беше зарекъл да не го пуска в друг български тим, но изглежда бъдещето на благоевградчанина е именно в България. 

Димитър Димитров - Херо ще се опита да привлече бившия български национал в селекцията на Берое. Старозагорци изпитват сериозни проблеми през настоящия сезон и привличането на класен бранител е приоритет за треньорския щаб, а Бодуров ще може да премине в тима със свободен трансфер. 

В последните месец и половина усилено се говори, че интерес към бранителя имат Арда (Кърджали), Ботев (Пловдив), а от преди няколко дни и от Левски, макар тамошните ръководни фактори да отрекоха възможността той да премине на "Герена".

Възможности пред Николай Бодуров има и в чужбина, където вероятно той ще се насочи предвид по-изкусителните финансови възможности на клубовете зад граница. Но от Берое са твърдо амбицирани да му отправят предложение, предвид задачата на треньора Димитър Димитров-Херо да изгради нов тим за пролетния дял от шампионата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички