5 месеца след провала, Благой Георгиев за Диксън: Джо имаше големи амбиции за Левски


5 месеца след провала, Благой Георгиев за Диксън: Джо имаше големи амбиции за Левски
Снимка: БГНЕС

6137 0

Бившият български национал Благой Георгиев за първи път коментира провала на сделката между Левски и английския бизнесмен Джоузеф Диксън. Бившият халф заяви, че младият Диксън, на когото беше посредник при преговорите с клуба, е имал сериозни намерения към "сините".

"Единственото, което се опитах, е да помогна на Левски в този труден момент, в който беше, а бих казал и е в момента. Направих абсолютно всичко по силите си тази сделка да стане, но след като вече не са се разбрали двете страни, аз няма какво да направя. Всичко е свършено вече, за жалост, защото имаше доста големи амбиции на Джо, свързани с Левски и въобще за бъдещето на отбора. Но не са се разбрали", коментира Георгиев пред "Труд".

Запитан откъде се познава с бизнесмена, той заяви: "Аз го познавам от четири-пет години от един наш близък приятел. Знам с какви хора се е занимавал, откъде е, какво има, какво прави. Хората, които говорят против него и за него неща, без да познават човека, това говори лошо само за тях". Припомнете си думите на Диксън след провала на сделката с Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички