Венци Стефанов: Имам клип какви ги върши този гном Диксън на морето


Венци Стефанов: Имам клип какви ги върши този гном Диксън на морето
Снимка: LAP.bg, колаж на SportLive

10676 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов използва пресконференцията за отбора си преди началото на новия сезон, за да коментира различни теми от българския футбол. Фокусът на Стефанов отново попадна върху столичния гранд Левски, който често е обект на коментари и нападки от негова страна. Този път босът на Славия коментира доскорошния кандидат за нов собственик на "сините" Джоузеф Диксън.

"Само като го видиш… Той (Джоузеф Диксън) дава документ, че разполага с еди колко си милиона и 301 долара. И 301! Само от това ти става ясно, че измамата е грозна. Предишната година същата двойка ги е спасил Славчо Георгиевски. Бяхме на лагер в Турция и ми го разказаха от Македония Гьорче Петров", започна разказа си Венци.

"Славчо им казал да бягат, че ще им трошат кокалите. Пратиха ми клип какво прави този гном Диксън на нашето море. Този милионер. Смешно е да разчитаме на такъв човек да оправя клуб като Левски. Пръстенът на ръката му беше като ментетата, които продаваха румънците. Забелязахте ли го?", добави още Венци Стефанов по адрес на Джо Диксън.

Наскоро Стефанов се заяде с Левски, като заяви, че в Славия поне се плащат заплати, за разлика от други клубове, в които няма заплати от месеци (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички