12-и играч? Не, феновете за Левски вече са "вторият ни по големина спонсор"


12-и играч? Не, феновете за Левски вече са "вторият ни по големина спонсор"

2032 0

Председателят на УС на Левски Даниел Боримиров даде нов епитет за феновете на отбора, които заляха "Герена" за мача с Локо (Пловдив) и не спират да помагат финансово на клуба в последната година. Той обобщи представянето на "сините" във въпросния двубой и разкри за казус със следващия мач на тима в Първа лига - срещу ЦСКА 1948.

"Искам да благодаря на всички фенове, които дойдоха, подкрепиха или бяха съпричастни към празника. Отдадохме почит на нашия патрон и след това тръгнахме всички към стадион “Георги Аспарухов”. Отборът оправда техните очаквания. Вярвам, че с работа и постоянство ще оправдаем доверието на нашите привърженици, а и това е начинът да ги върнем на стадиона. Феновете са нашия 12-и играч. Или да кажа така - вторият по големина спонсор", заяви Боримиров.

"Станимир Стоилов много правилно го каза. Повечето от младите ни футболисти за мен бяха стъписани. Потенциалът им е друг, видяхме го на контролите в Турция. Обнадежден съм, надяваме се да и вървят нагоре", добави той.

"Все още нямаме яснота къде ще играем с ЦСКА 1948. Те имат лиценз да играят в Бистрица, но тъй като претендират, че са автентичното ЦСКА, а знаем, че дербитата с ЦСКА се играят на Националния стадион, предполагаме, че г-н Найденов ще вземе правилното решение. Колкото по-бързо вземат решение, толкова по-добре.

Мисля, че доста фенове ще дойдат на този мач и приходите ще са изцяло за тях. Утре ще разберете какво е решението за двубоя от 1/4-финалите за Купата със Септември", допълни "синята" легенда. Той обяви и че клубът планира среща между Наско Сираков и Васил Божков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички