Бербатов кани на среща клубовете от София, ще отиде ли този път Наско Сираков?


Бербатов кани на среща клубовете от София, ще отиде ли този път Наско Сираков?
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

1998 0

Кандидатът за президентския пост в Българския футболен съюз Димитър Бербатов и неговият екип ще се срещне с клубовете от София и Софийска област във вторник, 22 февруари.

С Бербатов ще бъде и бившият капитан на българския национален отбор Стилиян Петров, който ще бъде част от Изпълкома на БФС при победа на Бербатов в редовния конгрес на 18 март. Срещата в София ще се състои в хотел "Милениум" от 17.30 часа.

Миналото лято Бербатов проведе срещата със столичните клубове на стадион "Българска армия", където не присъства представител на Левски, а впоследствие собственикът на "сините" Наско Сираков обяви, че подкрепя настоящия президент Борислав Михайлов заради дългогодишното им приятелство.

"Напомняме, че преди изборния конгрес на БФС на 18 март Димитър Бербатов и екипът му отново провеждат обиколка на България, за да покажат уважение към хората, които изграждат българския футбол, да обсъдят пак най-големите проблеми и предизвикателства за футболните клубове и да представят предложенията си за решения заедно с ключови точки от стратегията за промяна и развитие на българския футбол", съобщават от екипа на Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички